badkamerspiegel met verlichting

badkamerspiegel met verlichting ontworpen door Meneghello Paolelli. De naam van de ijdelheid met spiegel ijdelheid. Het is ijdelheid, het heeft een zeer prestigieuze uitstraling en ik denk dat het zal schitteren in uw badkamer met genade. Het heeft een diameter van 120 tot waar het een spiegel en een wasruimte en veel ruimte in uw badkamer spullen passen. De toilettafel met spiegel is uit de collectie serie van Ypsilon uit Padova, Italië.

De toilettafel met spiegel zou perfect passen in uw badkamer of in je garderobe, waar u kunt aankleden en dan vinden van de juiste kleding voor je gekozen. Het heeft een mooie schone witte kleur en een geweldig design, ik denk dat het lijkt meer op een tafel, en op die manier een dubbel gebruik.

De prachtige, moderne wastafel heeft twee oppervlakken. De eerste is gemaakt van wit, met inbegrip van de spiegel steun, en de tweede is een combinatie van wit en chroom, die een mooie stralende kleur toevoegt aan uw kamer. Dit bekken is opbergdozen waar je spullen passen perfect. In zijn vorm, de ontwerper bouwde een mooie ronde spiegel die kan draaien in vele richtingen, afhankelijk van uw positie. Het bassin zal worden getoond op de Salone Internazionale del Bagno dit jaar. Maak uw leven gemakkelijker te vinden met deze mooie wastafel en je zult vreugde en ontspanning met hem te hebben.

badkamerspiegel ikea, badkamer spiegelverlichting, badkamerspiegel met led verlichting, badkamerspiegel ikea, badkamerspiegel met licht, badkamerspiegel met led verlichting, badkamerspiegel met verlichting, badkamerspiegel met licht,

Category : Uncategorized
Total Download: 2345